Problem in executing the dinver

This forum is dedicated to discuss all problems and suggestions related to the inversion software
raj
Posts: 14
Joined: Sat Feb 23, 2008 2:29 pm

Problem in executing the dinver

Postby raj » Tue Jan 04, 2011 6:42 am

Dear Marc,

Wish you happy new year.

I am using the Latest Geopsy release. But, there is a problem in dinver. I open the dinver page and load my autocorrelation data
as well as dispersion curve for inversion. when I wish to run it after parmeterising it, it stopped working.
This type of problem I neve face in the earlier version taht was
SESARRAY_snapshot_2.0.5.

Please suggest.......

admin
Site Admin
Posts: 412
Joined: Mon Aug 13, 2007 11:48 am
Location: ISTerre
Contact:

Postby admin » Fri Jan 21, 2011 9:28 am

Can you provide more details about your problem? A significant screen snapshot for instance. What could be helpful to help debugging this problem is a copy of the log produced after creating a run and starting it. After loading everything, create a run and save the environment inside a .dinver file (Menu File/Save). Can you upload this here or through email?


Return to “Dinver usage”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest