Problem in loading array data

Post in this forum all topics related to all sesarray softwares, not a particular one.
raj
Posts: 14
Joined: Sat Feb 23, 2008 2:29 pm

Problem in loading array data

Postby raj » Thu Jul 22, 2010 5:41 am

Hello Sir,

I am facing some problem regarding loading my database. It was meant for SPAC analysis. Data were generated using the Short Period sensors . But as soon as I load them in Geopsy for Doing SPAC, in the graphic viewer there are some patches of lines visible.

What does it mean? To, rectify this problem what type of preprocessing is required?

Please suggest.

admin
Site Admin
Posts: 412
Joined: Mon Aug 13, 2007 11:48 am
Location: ISTerre
Contact:

Postby admin » Fri Jul 23, 2010 9:55 am

Can you provide a screen capture of this? Or a signal file presenting this problem?


Return to “General usage”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests